Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:34 H
Un moment de la cursa de Frank Porté a Lédenon. (Foto: ACA)

Frank Porté puja al podi al campionet francès d'F4 celebrat a Lédenon

Andorra la Vella.- El pilot andorrà Frank Porté va pujar al més alt del podi a Lédenon en el campionat francès d'F4. La prova va començar amb un clima estiuenc al circuit de Lédenon, amb la sessió d'entrenaments lliures a l'inici de la jornada. Durant la free practice Porté va acabar en P5 a tan sols 0,2 dècimes del P1. Tot plegat, el duel va començar, amb la promesa d'una sessió de qualy animada amb pneumàtics nous entre els 25 pilots que disputen el prestigiós campionat.

Durant la cursa 1, l'estratègia de Porté va ser més aviat conservadora intentant guanyar posicions, fet que li va donar a baixar a la P8 en finalitzar la carrera. Ja en la cursa 2, el pilot es va situar a la pole position a la sortida. Durant la carrera, l'andorrà va liderar la cursa de principi a fi sense perdre l'oportunitat d'aconseguir la seva primera victòria al volant del monoplaça.

Durant la cursa 3, tot i el duel intens a les primeres posicions, Porté va patir un problema mecànic que un cop valorat amb el seu equip d'enginyers, van decidir abandonar faltant dues voltes per finalitzar.