|
05:50 H
La dupla Vinyes-Font al podi de Jarama. (Foto: FotoEsport)

Triomf de la dupla Vinyes-Font a les 2 hores de Jarama

Andorra la Vella.- La dupla formada per Joan Vinyes - Jaume Font (Porsche 992 GT3 CUP) va aconseguir un triomf excel·lent a la prova inicial del Campionat d'Espanya de Resistència (CER) 2024. Van estar sempre en posicions de podi i van mantenir la seva estratègia en els moments en què semblava que algun dels rivals a batre se'ls escapava. Van superar en 13"870 el seu immediat seguidor, el Porsche 992 CUP pilotat per l'equip format per Barambio-Garcia.

Vinyes va estar a la graella inicial i la seva sortida no va donar cap opció als seus rivals. Va liderar la prova durant les primeres 14 voltes distanciant-se dels seus rivals directes de manera continuada a cada volta. La sortida de cotxe seguretat va provocar que les diferències desapareguessin.

Quan el 'Safety Car' va abandonar la pista, no va voler arriscar a quedar-se sense rodes i va deixar via lliure a un incisiu Jeremy Faligand, que va imprimir un ritme que el pilot de Baporo Motorsport no podia seguir si es volia mantenir fidel a la seva estratègia inicial.

L'arribada del moment del refueling i el canvi de pilot va normalitzar la situació i Font va passar a encapçalar la prova encara amb més de 50' de cursa per davant i amb una diferència de 35" sobre l'experimentat Borja Garcia. Era evident que Garcia li llimaria la diferència a Font, però al final va ser més que suficient i la dupla de Baporo Motorsport va assolir el primer triomf de la temporada al CER 2024.

A Gerard de la Casa se li escapa el podi al Fito

D'altra banda, Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX - Baporo Motorsport), va completar la 52 Pujada Internacional al Fito, vàlida per als campionats d'Europa i Espanya de Muntanya (CEM), a la 5a posició de la classificació final de categoria 1 (Turismes) entre els pilots inscrits al CEM. Cal destacar a més, que va aconseguir la 6a plaça a la classificació dels pilots de l'europeu.