Dissabte 27 de juliol de 2024
|
06:11 H
El pilot, Frank Porté, a la primera posició del podi. (Foto: Frank Porté)

Frank Porté aconsegueix un històric podi a la Formula 4 francesa

Ho va fer aquest dissabte al circuit de Lédenon del sud de França

Lédenon.- El jove pilot andorrà, Frank Porté, ha aconseguit pujar al podi de la competició francesa Formula 4 coronant-se com el primer andorrà que aconsegueix aquesta fita històrica. Ho va fer aquest dissabte al circuit de Lédenon del sud de França, on va assolir el primer lloc després d'imposar-se al pilot belga Yani Stevenheydens i al pilot irlandès, Alex O'Grady.

Amb aquesta gesta, Porté va aconseguir guanyar la segona de les tres carreres que conformen el segon Gran Premi d’F4 del campionat francés d’aquesta modalitat de velocitat que és considerat el bressol dels futurs pilots que aspiren a arribar a l'F1.

Malgrat l'èxit del dissabte, Porté ha hagut d'abandonar la cursa d'aquest diumenge a causa d'uns problemes tècnics tal com ha compartit en un vídeo a través de les xarxes socials. "No tot surt bé a les carreres...he hagut de retirar-me. Tenia un bon ritme però m'he quedat bloquejat en cinquena marxa" ha lamentat, Porté. "He tingut un problema amb la caixa de canvis. Tot i intentar defensar-me, ha arribar un punt en què no podia més i, quan he perdut la posició de punts, he decidit retirar-me" ha afegit, el pilot andorrà.