Dissabte 27 de juliol de 2024
|
09:51 H
El pilot, Xavier Cardelús, al circuit de Le Mans. (Foto: Cardelús Racing Team)

Cardelús acaba 21è a Le Mans

El pilot ha acabat a 17 segons de la zona dels punts i a 37 del guanyador de la prova Sergio García

Le Mans.- Xavi Cardelús s'ha classificat 21è al cinquè Gran Premi del Campionat del Món de Moto 2 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit francès de Le Mans.

L'andorrà sortia des de la novena fila de la graella i, a partir de la cinquena volta ha estat lluitant amb Jorge Navarro i Ayumu Sasaki per acabar situant-se a la vintena posició a sis voltes del final. Tot i això, a l'última volta s'ha vist superat per Navarro, que l'ha tret del Top20 d'aquest Gran Premi de França.

Cardelús ha acabat a 17 segons de la zona dels punts i a 37 del guanyador de la prova Sergio García, molt més a prop del que ho va fer al Gran Premi d'Espanya disputat fa dues setmanes a Jerez.

"Al marge de les bones sensacions de la cursa d'avui, la distància que m'ha separat del guanyador ha estat significativament més curta que la del Gran Premi anterior. Això és molt positiu i confirma la bona feina feta al llarg de tot el cap de setmana. El 21è lloc final tampoc és dolent" ha assegurat, el pilot. "En definitiva, el balanç és bo perquè hem estat més competitius i d'això és del que es tracta. A tot plegat cal afegir que soc molt conscient que encara queden moltes coses per millorar i ajustar respecte al meu pilotatge i això em dona encara més confiança de car al futur i a la pròxima cursa que serà el Gran premi de Catalunya" ha afegit, Cardelús.

El pròxim Gran Premi de la temporada es disputarà el cap de setmana del 26 de maig al Circuit de Barcelona Catalunya.