Dilluns 20 de maig de 2024
|
20:54 H
El karateka andorrà Silvio Moreira. (Foto: FAK)

Silvio Moreira es queda a unes dècimes de passar a quarts de final a Zadar

Andorra la Vella.- Des d'aquest dimarts s'està disputant a Zadar (Croàcia) el campionat d'Europa sènior de karate organitzat per la Federació Europea de Karate (EKF). En total, es compta amb la participació de 476 competidors, entre els quals hi ha l'andorrà Silvio Moreia, qui va competir en la jornada d'aquest dimecres en la modalitat de Kata Inidividual Masculí. La categoria comptava amb un total de 33 competidors.

En aquesta ocasió, la categoria Moreira es va dividir en 4 fulles d'entre 8 i 9 competidors en cadascuna, sent la de l'andorrà la fulla número 2 amb 8 competidors. En primera ronda, Moreira es va enfrontar al competidor de Liechtenstein, a qui va guanyar en obtenir una puntuació de 37.20 respecte a un 34.60 del contrincant.

En segona ronda, es va enfrontar al competidor que participa sota el país neutral, a qui no va poder superar per 0.10 (37.70 vs 37.60) i tampoc va tenir opcions de repesca, ja que en la següent ronda va perdre amb Damian Quintero, un dels favorits de la categoria.