Diumenge 08 de setembre de 2024
|
04:46 H
Els corredors Marc Font, Elias Durendez i Edgar Garcia al podi de la categoria Pro del Campionat d'Andorra d'enducross. (Foto: Motoclub Les Valls)

Ple tricolor a la darrera prova del Campionat d'Andorra d'enducross

Andorra la Vella.- Imposició tricolor en la darrera prova del Campionat d'Andorra d'enducross a Beixalís, abans de l'aturada estival. Els esportistes de la FAM, Marc Font, Iker Valero, Rubén Alves i Iu Teixidor van guanyar les seves respectives categories amb bastant marge de diferència. Aquest cop, la prova ha estat marcada per la pluja caiguda durant tota la setmana, que ha provocat importants roderes que marcaven el recorregut a fer per a tots els pilots. En conseqüència, fins a nou participants no van poder disputar la prova a causa dels danys naturals.

En la categoria professional, Font va assolir la victòria amb 50 punts, seguit d'Elias Durendez (44 punts) i Edgar Garcia (40 punts). A l'expert, Valero prenia el relleu del seu company, amb un marge més ampli respecte al segon classificat, Victor Cunha amb 10 de diferència. Ha tancat el top 3 amb 36 punts, David Prat. Pel que fa a la categoria 85 cc, Júlia Amor es va quedar a només sis punts (44) de l'or, aconseguit per Alves. Finalment, Teixidor marcava uns altres 50 punts per fer-se amb els 65 cc.

La quarta prova del Campionat d'Andorra està programada pel 20 d'octubre.