Dissabte 18 de maig de 2024
|
08:47 H
Un instant del matx MoraBanc Andorra - FC Andorra. (Foto: ACB / D. Catalán)

La constància i el bon joc brillen en un partit que assegura la permanència (108-92)

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra torna a executar una actuació impecable davant de la seva gent en l'enfrontament contra l'FC Barcelona. Així doncs, han volgut buscar venjança del 91-87 al Palau Blaugrana que va deixar tocats als tricolors. L'espectacle ha estat servit fins a l'últim minut.

Deu minuts inicials frenètics on els tricolors i els blaugranes han estat responent-se les jugades constantment. Al cap de tres minuts, arribaven els dos primers triples amb la mateixa dinàmica. Álex Abrines marcava de tres en una jugada on estava sol, però, al contraatac, Felipe Dos Anjos obria el marcador de triples per a l'equip local. Amb tot, els de Roger Grimau només han pogut estar per davant durant els primers minuts del matx pel bon joc i la bona imposició del MoraBanc al marcador. L'espectacle de Jerrick Harding iniciava després dels 13 punts marcats durant el primer parcial. Continuava el mètode de joc, però amb un Barça lleugerament reforçat per la sortida de Willy Hernangómez a pista, que es combinava amb el bon encert en la línia de tres de Joel Parra. Just abans del descans, els de Natxo Lezkano ja posaven el 50 al marcador, per un molt bon parcial amb 8 de diferència (55-43).

A la represa, semblava que el duel no s'hagués aturat mai, continuant ambdós equips en la mateixa línia. Això sí, amb els pas dels minuts el Barça es posava les piles per capgirar el marcador. Iniciaven un plantejament ofensiu on no deixaven oportunitat pels locals, que, tot i això, continuaven mantenint el timó del vaixell. Jabari Parker seria expulsat amb antiesportiva i tècnica en la meitat del tercer quart. En una jugada defensiva, li propiciava una empenta a Tobias Borg, que Harding es posava per mig i acabava amb tècnica. El tram final ha estat una actuació excel·lent pels andorrans. El més destacat ha estat un Mihajlo Andric que marcava tot el que tocava. Així, la victòria no aporta una moral superior per la diferència de 16, sinó que també atorga la permanència a l'ACB per l'any vinent.

No obstant això, els tricolors tenen tres partits al davant complicats contra Obradoiro (4 de maig, 20.45 hores), Breogán (10 de maig, 20 hores) i l'últim, a casa, amb el València (12 de maig).