• Un instant del matx Inter Escaldes - FC Pas de la Casa. (Foto: FAF)
Per Redacció, 25/04/2024 A LES 16:36

Els penals porten al Pas de la Casa a disputar la seva primera final (3-3; 3-4)

Andorra la Vella.- Qualsevol diria que l'FC Pas de la Casa està lluitant per no baixar a la Lliga Unida després de ser el primer classificat per disputar la final de la Copa Constitució Valira Seguretat. Això sí, va ser gràcies a la tanda de penals que els encampadans van poder imposar-se al marcador definitiu per sobre d'un magnífic Inter Escaldes, que es queda sense la possibilitat de defensar el títol aconseguit en la passada edició. Aquest dijous a les 20.30 hores, es disputarà un Atlètic Escaldes - UE Santa Coloma, d'on sortirà l'altre rival del matx definitiu.

Els escaldencs van inaugurar el marcador al límit del descans amb un gol de Caballé. A la segona meitat, Xavi Vieira empatava al 66' i un gol en pròpia porta de Joanet donava avantatge als encampadans al 79'. Al tram final de partit, Raül Feher va tornar a neutralitzar el marcador, per la qual cosa s'havia de jugar la pròrroga. Només començar, al 92', Domi Berlanga tornava a donar avantatge a l'Inter. Un gol que tornaria a igualar el Pas de la Casa, ara amb un penal de Javi Duro comès sobre Alfaiate, que el mateix jugador transformaria en el 3-3. Una acció que deixava l'Inter amb 10 homes per expulsió del central.

A la tanda de penals, els dos primers llançaments es van errar i no va ser fins al cinquè quan es va decidir la classificació del Pas de la Casa. I és que a l'última ronda de la tanda Portuga va marcar i Viti va enviar la pilota al travesser. Al final, 3-3 durant els 120 minuts i 3-4 pel 'Pas' als penals.