Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador de l'FC Andorra, Ferran Costa. (Foto: FC Andorra)
Per Elena Martins, 25/04/2024 A LES 16:00

Ferran Costa vol que l'equip continuï donant la versió demostrada a Cornellà

Andorra la Vella.- El partit que obra la jornada 37 de la Lliga Hypermotion és, ni més, ni menys, que l'FC Andorra - Racing de Santander. Així doncs, els de Ferran Costa tornen a tenir una bala molt potent al seu abast si aconsegueixen sumar de tres a l'Estadi Nacional (divendres 26, 20.45 hores), tot i que dormirien una setmana més a la zona crítica de la classificació general, empatats a punts amb el seu següent rival, l'Albacete. Després de l'empat al Front Stage Stadium, es va veure una versió dels tricolors que feia temps que no sortia en les cites fora de casa. Un equip dominant, controlador de tots els factors que succeïen amb el pas dels minuts i tenint el cap per controlar els aspectes inesperats en contra.

De fet, el mateix Costa ha declarat que aquesta visió és la que volen demostrar en el que resta de temporada, independentment de si finalment baixen o no a Primera RFEF. Tenint com a referència l'únic matx al Nacional amb el de Castelldefels a la banqueta, el joc demostrat contra l'Eibar va ser el clar exemple de la línia en la qual definitivament no volen caminar. "Volem veure un Andorra que transmet amb ganes, amb empremta... com el que ja es va veure contra l'Espanyol, centrats a donar la nostra millor versió" ha assenyalat. Per assolir-ho, han analitzat al mil·límetre tant les individualitats, com el treball en grup sobre el verd del combinat dirigit per José Alberto López. Els 'racinguistes' plantegen una metodologia on poden arribar a recórrer el camp en porques passades, que es complementa amb l'eficiència en la finalització de les jugades. "Si no l'ataques bé quan tens la pilota, pateixes tu" ha declarat el míster. Un repte difícil contra un "molt bon" equip, que està a només una posició d'accedir als 'Play-off'.

L'afició tricolor juga un paper molt important en la motivació dels jugadors de l'equip, que segons esmenta l'entrenador, la necessiten per poder "empentar fort" cap a l'objectiu. "Al camp de l'Espanyol els vam sentir i s'agraeix, volem que tornin a estar orgullosos de nosaltres" ha conclòs.