Carregant...

Detall de notícia

  • La trobada que ha tingut lloc entre l'Andorra Esports Clúster i els representants de les secretaries d'Estat d'Esports, Economia, Treball i Habitatge, i d'Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació. (Foto: Andorra Esports Clúster)
Per Redacció, 24/04/2024 A LES 18:42

Trobada de l'Andorra Esports Clúster amb la secretaria d'Estat d'Esports per abordar i resoldre els reptes del sector

Andorra la Vella.- En un esforç conjunt per enfortir la col·laboració entre el sector públic i privat, l'Andorra Esports Clúster, juntament amb la secretaria d'Estat d'Esports, ha organitzat la primera sessió del grup de treball convidant les secretaries d'Estat d'Economia, Treball i Habitatge, així com d'Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació. Aquesta trobada, celebrada al CTEO, marca l'inici d'un diàleg constructiu destinat a abordar i resoldre els reptes clau del sector esportiu d'Andorra.

Aquesta primera sessió del grup de treball ha comptat amb la participació destacada del secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes, i de Jordi Puy i Marc Saura, secretaris d'Estat d'Economia i Empresa respectivament. Els participants han expressat el seu compromís per aprofundir en temes de vital importància pel sector com la llei de mecenatge, avantatges socials per la pràctica esportiva i mesures de finançament alternatiu per a esdeveniments i projectes, establint una agenda de treball per a cada àmbit.

En aquest sentit, Cabanes ha comentat que "estem molt satisfets de la iniciativa d'aquesta col·laboració transversal que permetrà entendre millor i respondre de manera més efectiva a les necessitats dels nostres empresaris i agents esportius, reforçant així l'ecosistema esportiu d'Andorra".

A més, el clúster ha aprofitat l'oportunitat per llançar una nova estratègia destinada a aportar valor als seus membres, introduint una plataforma exclusiva que facilitarà la interacció, la generació de sinergies i el networking entre les empreses i institucions membres. Precisament, aquesta mateixa tarda, es presentaran i debatran els punts tractats durant una trobada especial a Anyós Park amb els membres del clúster.

L'Andorra Esports Clúster i la secretaria d'Esports estan compromesos a continuar treballant plegats amb els diferents ministeris del govern, per assegurar que el sector esportiu no només creixi, sinó que també serveixi com a model de cooperació i innovació dins l'economia andorrana.