Carregant...

Detall de notícia

  • El pivot Alexander Madsen en un instant del partit contra Casademont Saragossa. (Foto: MoraBanc Andorra)
Per Elena Martins, 18/04/2024 A LES 18:22

Madsen confia a poder solucionar els errors de Gran Canaria abans de Manresa

Andorra la Vella.- "Cada partit és el més important, no hem de posar-nos a especular en què farà el rival, sinó veure que farem nosaltres" ja no només ho diu el 'coach', també ho menciona el pivot Alexander Madsen. Així doncs, la sensació agredolça que es van emportar de Gran Canaria, en deixar-se anar el duel durant el tercer quart, el finlandès ha recalcat que era una de les pistes més difícils de jugar en aquesta temporada. "Durant la revisió, vaig veure que vam ser competitius, però els petits detalls van marcar la diferència" ha valorat, esmentant que la voluntat és poder detectar-los, controlar-los i corregir-los abans de l'enfrontament contra el Baxi Manresa (dissabte 20, 18 hores).

Els de Pedro Martínez són el tall d'entrada als 'Play-Offs' per la lluita del títol ACB. En aquest sentit, només els hi separa una derrota i una victòria de Saski Baskonia, que van amb 16-13 respecte als seus 17-12. Per aquest motiu, s'espera una molt bona versió del club "més ràpid de la lliga" segons ha qualificat Madsen. "Segurament serà un joc molt agressiu, on predominarà l'estil un a un i la possessió dels rebots" ha expressat. A més, destaca la necessitat de victòria dels de Natxo Lezkano, qui justament va esmentar en la passada roda de premsa que no es podien conformar amb els dos darrers partits a casa (contra rivals de la part alta) i que havien d'anar a buscar les victòries a fora. Un plantejament que quasi es marca en verd en territori canari.

Encara que el dubte segueix sobre la presència de Madsen i Felipe dos Anjos al pavelló Nou Congost, cal destacar les bones actuacions de Jean Montero, Marin Maric i Tyson Pérez. Els tres jugadors tricolors semblen gaseles a pista amb molt bona combinació i complicitat entre ells. Tanmateix, a la banqueta contrària destaquen el base Brancou Badio i l'ala-pivot Devin Robinson com a màxims protagonistes del joc. En triples, s'ha de remarcar l'encert de Brandon Taylor.