Carregant...

Detall de notícia

  • Iker Valerio al podi de la categoria Expert de l’Enducross Andorra 2024. (Foto: FAM)
  • Marc Font al podi de la categoria Pro de l’Enducross Andorra 2024. (Foto: FAM)
  • Ruben Alves al podi de la categoria 85 cc de l’Enducross Andorra 2024. (Foto: FAM)
Per Redacció, 16/04/2024 A LES 17:35

Font, Valerio i Alves guanyen la segona prova de l’Enducross Andorra 2024

Andorra la Vella.- La segona prova del Campionat d'Andorra d'Enducross va veure com Marc Font, a la categoria Pro; Iker Valerio a la categoria Expert i Ruben Alves a la categoria 85 cc aconseguien el triomf disputat en el circuit de Beixalís. En una jornada de calor sufocant, una quinzena de participants es varen donar cita en el traçat provisional massanenc on, el protagonisme el va tenir la calor i la pols que va incrementar la dificultat.

A la categoria Pro, Font va deixar clar que aspira a sumar un nou títol nacional, i la segona prova li va servir per fer test de cara als compromisos internacionals més propers. Darrere d'ell, va seguir-li el seu germà Miquel i en el tercer esglaó del podi va acabar Elias Durendez. A la categoria Expert, Valerio va dominar les dues mànegues de la prova, i per darrere d'ells es va poder veure una bona pugna entre els pilots Víctor Cunha i Jaume Vilella que va acabar amb un segon de Cunha i el tercer de Vilella, empatats a punts.

A la categoria 85 cc, Alves va aconseguir la victòria en l'única mànega que va disputar la categoria per davant de Júlia Amor. De nou, organitzada pel MC Les Valls, la segona prova de l'Enducross Andorra 2024 va ser tot un èxit. La tercera cita serà de nou a Beixalís, el pròxim 5 de maig.