Carregant...

Detall de notícia

  • L'exjugador i entrenador espanyol Vicente del Bosque i el secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes, durant la segona conferència del Club de Negocis de l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)
  • L'exseleccionador espanyol Vicente del Bosque en el segon esdeveniment del Club de Negocis de l'FC Andorra. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 12/04/2024 A LES 13:47

Vicente del Bosque, segon ponent del Club de Negocis de l'FC Andorra

Andorra la Vella.- L'exjugador i entrenador espanyol, Vicente del Bosque, ha estat el convidat del segon esdeveniment del Club de Negocis de l'FC Andorra d'aquesta temporada, celebrat aquest dijous a l'Unsquare d'Andorra la Vella. Amb una llarga i exitosa trajectòria a la seva esquena, ha parlat sobre les seves experiències com a gestor i líder de grups d'alt rendiment davant la trentena d'empresaris que han assistit a la ponència.

El secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes, ha presidit l'acte al qual també hi han assistit Francesc Destré i Higini Cierco com a màxims representants tricolors, el director general Jaume Nogués, i membres del cos tècnic i futbolistes de la primera plantilla. Un cop acabat l'esdeveniment, tots els assistents han pogut gaudir d'un càtering per clausurar la jornada.

Cal recordar que el Club de Negocis és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'oferir a les empreses i organitzacions del teixit empresarial andorrà una plataforma exclusiva, perquè s’involucrin en el creixement del club, accedint així a una potent xarxa de 'networking' on intercanviar idees, fomentar sinergies i explorar oportunitats de negoci.