• El ciclista Kilian Folguera a la Copa Catalana Internacional de Santa Susanna. (Foto: FAC)
  • El ciclista Oriol Pi a la Copa Catalana Internacional de Santa Susanna. (Foto: FAC)
Per Redacció, 10/04/2024 A LES 12:51

Presència andorrana a la Copa Catalana Internacional de Santa Susanna

Andorra la Vella.- El passat cap de setmana quatre corredors de la federació andorrana de ciclisme (FAC) van participar en la Copa Catalana Internacional de Santa Susanna. Així doncs, la cursa va estar formada per un 'starlap' i quatre voltes, on els corredors nacionals van aprofitar per agafar ritme i perfilar-ho de cara als pròxims compromisos. Els representants han estat Roger Turné i Nuno Gomes en categoria sub-23; i Oriol Pi i Kilian Folguera, en categoria Elit.

Segons esmenten en un comunicat emès per la FAC, és una competició de molt nivell, pel fet que molts dels corredors de Copa del Món l'han utilitzat com a darrer tram de preparació de cara a l'inici de la WC. Amb tot, els tricolors han pogut assolir unes posicions molt dignes. Respecte a la categoria sub-21, Turné va quedar 14è (34è a la general) i Gomes va firmar la 22a posició (51è en la general). En l'Elit, Folguera va assolir el 20è lloc que li atorgava ser 31è a la general. Finalment, Pi va quedar 28è a l'Elit i 48è a la general.