Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador Xavier Cornella en el podi masculí en tercera posició. (Foto: FAE)
  • L'esquiadora Carla Mijares en el podi masculí en primera posició. (Foto: FAE)
Per Redacció, 10/04/2024 A LES 12:28

Carla Mijares, la reina de l'Esparver

Andorra la Vella.- La pista Esparver del sector de Grandvalira Soldeu-El Tarter ha tancat aquest dimecres al matí els eslàloms FIS nacionals amb victòria de Carla Mijares i una destacada 3a posició de Xavier Cornella. Així doncs, els dos esquiadors tornaven a assolir els mateixos resultats que al descens de dimarts.

En la categoria femenina, Mijares s'ha imposat amb un crono de 1.43.23, amb avantatge de +2.64 respecte a la segona classificada, l'espanyola Arrieta Rodríguez, i +4.71 amb la tercera, la també espanyola Blanca Bagaria. L'esquiadora Emma Ledesma també ha fet acte de presència, posicionant-se 8a a la general.

Pel que fa a la masculina, Xavi Cornella ha tornat a tancar el top 3, a +1.09 respecte al guanyador, l'espanyol Tomàs Barata (1.39.27). En segona posició, s'ha col·locat Arnau Cadena, a menys d'un segon del seu compatriota. De fet, s'ha tornat a repetir podi respecte al primer eslàlom.

Així mateix, Àlex Rius (+1.38) s'ha fet amb la 5a posició, mentre que Àlvar Calvo (7è) ha confirmat la rebaixa de punts després dels 39.74 punts de dimarts i els 40.33 de dimecres, que milloren els seus actuals 42.76. Per darrere, ha quedat Robert Solsona (9è). Pel que fa a l'equip EEBE U19, Salvador Cornella ha finalitzat 11è sense canvis en la puntuació i Pirmin Estruga i Pere Cornella, han quedat 13è i 14è, respectivament. Finalment, Marc Delgado ha tancat la participació nacional firmant una 21a plaça.