Carregant...

Detall de notícia

  • Moment de la Copa catalana de fèmines 2024 al Prat. (Foto: Andona)
Per Redacció, 08/04/2024 A LES 12:52

Tretze participants d'Andona a la prova inaugural de la Copa catalana fèmines 2024

Andorra la Vella.- La Copa catalana de fèmines 2024 ha arrencat aquest diumenge amb un gran èxit al Prat, al Baix Llobregat, convertint-se en la cita principal del calendari de carretera català. La prova inaugural de la temporada, una cursa ràpida i molt tècnica, ha comptat amb més de 80 ciclistes, entre les quals hi ha hagut tretze participants de l'equip Andona en les categories júnior, sub23, elit i màster 30 i 40. Tot i les dificultats com la caiguda d'Anna Albalat i una avaria mecànica de Raquel Balboa, la resta de l'equip andorrà ha mantingut una lluita ferma fins al final.

Quant als resultats, s'han obtingut posicions destacades en les seves respectives categories: Mirentxu Miquel s'ha ubicat en la setena posició en la categoria elit i en la desena en la classificació general. Per una altra banda, Elisabet Boixaderas ha assolit la novena posició en la categoria elit, mentre que Maria Lluelles s'ha col·locat en la desena posició, també en la categoria elit.

Cal assenyalar l'acompliment de Miren, Elisabet, Maria i Esther, que han aconseguit arribar a la meta a 3'19" de les cinc escapades disputant l'sprint al pilot perseguidor.

Finalment, la francesa Marie Gielen (Primeau Vélo-Groupe Abadie) ha guanyat amb esprint final, consolidant la importancia de la copa catalana en el panorama ciclista internacional.