• L'FC Andorra en la celebració d'un dels gols a Elda (Alacant). (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 07/04/2024 A LES 16:23

Victòria fora de casa en l'estrena de Ferran Costa (0-2)

Andorra la Vella.- L'FC Andorra torna a sumar fora de casa en l'estrena de Ferran Costa com a màxim dirigent a la banqueta. Un partit disputadíssim al camp de l’Eldense on els locals no perdien des de principis de desembre al Nuevo Pepico Amat. Però, s’han trobat un conjunt tricolor molt seriós que s’ha endut el triomf gràcies a un golàs de Julen Lobete al primer temps, i un altre de penal de Jon Karrikaburu a la represa.

Els del Baix Vinalopó han sortit amb força, però els tricolors han resistit bé i han donat el primer ensurt amb un gol de Karrikaburu anul·lat per un fora de joc clar. Uns minuts més tard, a la sortida d’un córner, Molina ha rematat amb el cap per sobre el travesser, però en la primera ocasió clara, els del Principat no han perdonat: Iván Gil ha fet una passada a l’espai i Lobete, després de retallar el seu marcador en dues ocasions, ha enviat una canonada al fons de la xarxa.

Intensitat i encert

A la represa, els visitants han sortit amb molta intensitat i han aconseguit portar el duel cap al seu terreny. El 0-2 semblava més proper que no pas l’empat. En dos minuts, Karrikaburu ha gaudit de dues ocasions claríssimes per doblar l’avantatge. Fins que en una centrada de Pampín, l’àrbitre, amb l’ajuda del VAR, ha assenyalat un penal sobre el set  que ell mateix ha transformat.

A partir d’aquí, els tricolors s’han posat la granota de treball per defensar el seu avantatge. I tot i fer un pas enrere, l’equip ha sabut protegir molt bé l’àrea i gairebé no ha patit per celebrar el segon triomf de la temporada a domicili.