Carregant...

Detall de notícia

  • Un partit de la lliga Multisegur Assegurances de la temporada 2023-2024. (Foto: Arxiu ANA)
Per Elena Martins, 06/04/2024 A LES 10:03

Cap de setmana amb tot en joc a la lliga Multisegur Assegurances

Andorra la Vella.- La lliga Multisegur Assegurances torna a encabir la competició després de l'aturada de seleccions i amb cinc enfrontaments que poden capgirar moltes posicions de l'actual classificació. Les darreres set jornades de torneig, les quals es disputaran ininterrompudament, portaran nervis, emoció i intriga fins a l'últim xiulet final.

Carroi - UE Santa Coloma

El Carroi - UE Santa Coloma obrirà aquest dissabte a les 20.30 hores la jornada 21 en un cara a cara on ambdós equips han de sumar de tres. Per part de les samarretes liles, la màxima puntuació suposaria estar molt més lluny de les posicions crítiques. Els actuals líders, però, busquen seguir al cap de la classificació i deixar cada vegada més sentenciada la temporada.

Ordino - Pas de la Casa

A les 11 hores, els ordinencs rebran als encampadans en el primer partit de diumenge. Així doncs, el combinat que era dirigit per Antonio Rueda abans de l'eliminació de la Copa Constitució Valira Seguretat tenen ja assegurada la seva presència l'any vinent a la màxima divisió, però necessiten assegurar-se. D'altra banda, el Pas vol continuar la seva travessa i, amb un punt de diferència respecte al Carroi, no volen acabar al fons de la classificació.

Inter Escaldes - Atlètic Amèrica


Tot seguit, l'Inter i l'Atlètic Amèrica (diumenge, 13.30 hores) s'endinsaran en un duel que pot acabar amb totes les possibilitats d'èxit per a qualsevol dels dos equips. Els vermells i blancs porten una dinàmica negativa que els situa en la posició del 'Play-Off' de descens a la lliga Unida. Per part dels escaldencs, milloraria el marge amb l'FC Santa Coloma (sis punts respecte als tres actuals) i l'acurtaria a un punt amb la UE.

Esperança - FC Santa Coloma

El matx més important i, a priori, més interessant tindrà lloc diumenge a les 16 hores. L'equip blanc i negre busca a la desesperada sortir de la posició que els posa com a cuers. A cinc punts de la salvació provisional, es troben amb un Santa Coloma que es juga tant el trofeu, com entrar en la fase prèvia de les competicions europees.

Penya Encarnada - Atlètic Escaldes

Tancant la jornada tenim al vestuari amb el millor estat de forma actual. L'Atlètic Escaldes visita a la Penya Encarnada amb la mentalitat de poder seguir la seva ratxa guanyadora, en el que ja són set partits veient la victòria. Dos conjunts que ja estan salvats. No obstant això, la Penya també posa en joc un factor important: tenir possibilitats matemàtiques d'assolir un lloc que li permeti el pas a la prèvia de la Conference League.