Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:23 H
Íria Medina a la pista Avet. (Foto: Òscar Rius)
L'esquiadora, Íria Medina. (Foto: FAE)

Íria Medina, segona al gegant FIS previ al Nacional de dimarts

La guanyadora ha estat la francesa Zoe Douat amb 1.43.96

Soldeu.- La pista Avet ha acollit aquest dilluns el gegant FIS previ al Campionat Nacional que es preveu per aquest dimarts. Al gegant femení s'ha imposat la francesa Zoe Douat amb 1.43.96, amb Íria Medina segona a 0.51. Al masculí ha guanyat el francès Victor Muffat-Jeandet amb 1.40.15.

L’esquiadora andorrana ha finalitzat segona a només mig segon de la francesa, mentre que tercera al podi ha estat l’espanyola Arrieta Rodríguez a 1.77.

Per la seva part, Clàudia Garcia ha estat 6a, empatada amb la txeca Elese Sommerova amb +3.05, mentre que la també andorrana Emma Ledesma ha sigut 22a.

No han completat la primera mànega Carla Mijares i Jordina Caminal.

Gegant masculí

El gegant masculí ha estat per al francès Victor Muffat-Jeandet, que s’ha imposat amb 0.06 sobre l’italià Davide Leonardo Seppi, segon, i Gian Marco Paci, tercer a 0.58. El millor andorrà ha estat Robert Solsona, 13è, mentre que Eric Ebri, de l’EEBE U19, ha estat 16è, així com Pirmin Estruga 22è, Maià Font 26è i Martí Llort 42è. També han completat la cursa Jan Torres, 30è, i Marc Delgado, 49è.

No han completat la primera mànega Xavier Cornella i Àlvar Calvo, mentre que han quedat fora a la segona Àlex Rius, Marc Fernández, Salvador Cornella i Antoni Bea.