Carregant...

Detall de notícia

  • Karrikaburu celebrant el gol contra el Mirandés. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 30/03/2024 A LES 20:55

Karrikaburu assegura tres punts clau per a l'Andorra

Aquesta victòria culmina una setmana estranya i marcada pel canvi a la banqueta

Andorra la Vella.- L'Andorra ha culminat una setmana estranya i marcada pel canvi a la banqueta amb una vital victòria contra el Mirandés. En un partit que s'hauria pogut decantar per qualsevol dels dos costats, els tricolors n'han fet prou amb un gol de Karrikaburu en el tram final per sumar tres punts d'or.

Els del Principat han començat més forts i quan encara no s'havia complert el primer minut de joc, Karrika ha estat a punt de culminar una bona centrada de Petxa, però la seva rematada no ha trobat porteria. Després del primer ensurt, els locals han continuat dominant i en el primer tram han estat millors que el seu rival. Al 19', ha arribat la segona oportunitat clara, però després d'una bona centrada d'Iván Gil, el xut de Lobete no ha trobat porteria.

A partir de l'equador del primer temps, el duel s'ha igualat, i el Mirandés ha començat a amenaçar al contracop, si bé la primera oportunitat clara que ha gaudit no ha estat fins a la darrera jugada del primer temps.

A la represa, el duel s'ha obert encara més i, a camp obert, els castellans han vist que podien fer mal. Així, l'Andorra ha viscut moments de patiment perquè els visitants amenaçaven en trencar el partit a través de la velocitat de Gabri Martínez. Però l'equip estava fort i ho ha provat primer amb una centrada de Lobete que s'ha passejat per davant la línia de gol i una canonada d'Iván Gil que ha salvat Ramon Juan com ha pogut.

L'estrena de Karrikaburu

Entremig, el Mirandés ha tingut la seva millor ocasió, però, una vegada més, ha aparegut un salvador Nico Ratti per evitar el 0-1. I al 78', a l'altra àrea, Karrikaburu no ha perdonat. El davanter ha rebut una pilota a tres quarts de camp i, després d'una gran maniobra, ha engaltat un xut creuat per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Des del gol fins al final, els tricolors han hagut de patir de valent, però, finalment, han pogut celebrar tres punts que tenen sabor a glòria.