Carregant...

Detall de notícia

  • Àxel Esteve al podi. (Foto: FAE)
Per Redacció, 30/03/2024 A LES 18:08

Àxel Esteve, campió d’Andorra d’eslàlom

L'esquiador ha estat tercer a la cursa en una jornada encapçalada pel francès Victor Muffat-Jeandet

El Tarter.- La pista Esparver ha acollit aquest dissabte la prova d'eslàlom dels Campionats d’Andorra, on Àxel Esteve s'ha proclamat campió en categoria masculina. A més, a la cursa han millorat punts Salvador Cornella i, lleugerament, Maià Font.

Esteve ha estat tercer a la cursa i el primer andorrà en una jornada guanyada pel francès Victor Muffat-Jeandet. L’esquiador de la FAE ha marcat un crono de 1.38.60, a 1.23 del francès i a mig segon del també francès Antoine Azzolin, que ha estat segon.

També a dins del top10 de la cursa ha finalitzat Xavier Cornella, segon andorrà en la 7a posició de carrera amb +2.79.

Punts FIS per a Salvador Cornella i Maià Font

La cursa ha tingut també dues bones notícies més, els punts que han millorat Salva Cornella i Maià Font. Cornella, que ha acabat 15è i tercer andorrà (+3.76), ha marcat 48.20 punts que milloren els seus actuals 62.08. Igualment, i tot i que lleugerament, Maià Font ha millorat els seus actuals 84.52 punts FIS amb els 83.21 d’aquest dissabte.

Font ha estat 25è en cursa. Per davant han acabat Robert Solsona (19è) i Àlvar Calvo (22è). Més avall en la classificació ha finalitzat el també andorrà Marc Delgado, 34è.

No han completat la segona mànega Nico Daban, Martí Llort, Àlex Rius i Eric Ebri, mentre que a la primera no han finalitzat els andorrans Tomàs Mijares, Jan Torres, Antoni Bea, a més de Pere Cornella, Marc Fernández i Pirmin Estruga.