Carregant...

Detall de notícia

  • Tony Cachafeiro competeix aquest cap de setmana a la Champions of the Future Academy. (Foto: Cachafeiro Comunicació)
Per Redacció, 28/03/2024 A LES 18:20

Nou desafiament internacional per a Tony Cachafeiro

Andorra la Vella.- El jove pilot Tony Cachafeiro afronta aquest cap de setmana un nou desafiament internacional a la Champions of the Future Academy (Cofta), amb la primera cita a Cremona (Itàlia) en què estrena xassís i motor, obligatoris per la competició.

Després d'adaptar-se al nou xassís per a la resta de campionats d'aquesta temporada -Birel Art-, i d'aconseguir la victòria a la primera cita del Campionat Valencià de Karting, Cachafeiro arriba en un gran estat de forma a la Cofta. “Tinc moltes ganes d'arrencar la Champions of the Future Academy. És un gran campionat i una gran oportunitat per continuar creixent en una temporada important per a mi. Sempre està bé mesurar-se als millors, així que anem per això”, ha valorat.

La Champions of the Future Academy compta amb un calendari de sis rondes: tres a Europa i tres a l'Orient Mitjà. La temporada arrenca aquest mateix cap de setmana a Cremona, Itàlia, on es reuneixen els millors pilots del panorama mundial sota l'atenta mirada dels integrants de la Fórmula 1. Com és el cas de Susie Wolff, dona del cap de Mercedes a F1 - Toto- i directora de la F1 Academy.