Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:00 H
El partit d'anada CD Mirandés - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

Continuar el camí de la darrera carta en joc

Andorra la Vella.- L'FC Andorra ja ha posat en joc la seva darrera carta per a la salvació, i buscarà continuar el camí en el partit de dissabte a l'Estadi Nacional contra el CD Mirandés (16.15 hores). Els tricolors reben als 17 ns de la Lliga Hypermotion, que a vuit punts de diferència, volen acurtar al màxim les distàncies i tornar a posar-se a la competició. Tot i la difícil situació per la qual estan passant, encara poden arribar a la permanència. No obstant això, el tall demana guanyar, si o sí.

En l'anada, van posar les expectatives molt altes en un duel frenètic a l'Estadi Municipal d'Anduva on no van mancar gols i l'emoció es va mantenir fins al final després que Diego Pampín poses el 3-3 al minut 93, i Carlos Martín, acabes atorgant-li la victòria als d'Alessio Lisci al 98' (4-3). Però, això va ser en la jornada cinc i set mesos després, ambdós clubs estan en situacions molt diferents. Amb la destitució d'Eder Sarabia i sense nou entrenador, l'staff tècnic assumirà el rol de màxim dirigent de manera provisional i, per tant, seran els encarregats de conduir al vestuari en el partit.

La decisió, però, no només ha caigut com una gerra d'aigua freda per als andorrans.En la roda de premsa prèvia al viatge, l'entrenador italià ha esmentat que ha sigut una situació que els ha "descol·locat" i "sobtat" a parts iguals. "Ja amb Eder (Sarabia) no eren el mateix Andorra que ens vam trobar aquí, i ara més que mai esperem un partit diferent del de l'anada. Nosaltres també hem canviat i espero que sigui un partit semblant, però no ho crec, m'estranyaria" ha assenyalat. De fet, ells mateixos són els primers que tenen les ganes de posar distància pel mig i no "deixar-se anar" la posició privilegiada en la qual estan.

Jornades complicades

La setmana 33 d'aquesta temporada aterra amb canvis i possibles voltes de situació. Duels com Albacete - Osca o Alcorcón - Amorebieta poden complicar-li les coses als tricolors, on la victòria podria ser insignificant matemàticament i haurien de continuar batallant a l'espera dels altres resultats. En conseqüència, si la voluntat és sortit del pou, han d'assegurar-se els sis punts contra els de Miranda de l'Ebre i l'Eldense (6 d'abril, 16.15 hores), ja que els altres duels del quart mes de l'any estan assignats amb rivals que es juguen els 'Play-Offs' d'ascens a la Lliga EA Esports.

La bona notícia és que rebrà a Eibar (14 d'abril, 16.15 hores) i Racing de Santander (26 d'abril, 20.30 hores), i només visitarà l'RCDE Stadium (21 d'abril, 14 hores). La part dolenta arriba quan se li dona un cop d'ull a la classificació i es veu que estan posicionats com a quarts, sisens i segons, respectivament, amb no més de 3 punts entre ells. Així doncs, seran cites molt difícils on sigui com sigui, cal deixar-ho tot al camp.