Carregant...

Detall de notícia

  • Alguns dels judokes de la Fandjudo al Torneig Internacional de la Copa de Govern. (Foto: Fandjudo)
  • Els judokes Biel Rodríguez i Jana Besolí en les finals del Campionat de França. (Foto: Fandjudo)
Per Redacció, 26/03/2024 A LES 16:57

Èxit de la Fandjudo al Torneig Internacional de la Copa de Govern

Andorra la Vella.- El pavelló del centre esportiu dels Serradells ha acollit aquest dissabte una nova edició del Torneig Internacional Copa de Govern, organitzat per la Fandjudo, que aplegat una seixantena de judokes d'Andorra, França, Espanya i Madagascar, corresponents a la categoria sènior.

Pel que fa als judokes nacionals, en categoria -63 kg femenina, Cristina Juárez s'ha fet amb el tercer lloc. En masculí, David Pellicer s'ha penjat la plata als -60 kg. Eric Viladrach ha estat 5è en el -66 kg, mentre que Albert Figueredo ho ha assolit en -90 kg. Marc Reig i Ivan Llanos (ambdós -73 kg) han quedat en 3r i 5è lloc, respectivament. Finalment, Joaquim Tomàs (-81 kg) i David Lescano (+100 kg) han pogut fer-se amb el bronze.

Rodríguez i Besolí sense èxit


En la final del Campionat de França que s'ha disputat aquest cap de setmana a París, Biel Rodríguez (-60 kg) i Jana Besolí (-57 kg) han participat, però, cap dels dos han aconseguit sortir de la seva lligueta i passar a les rondes finals.

Tot i això, des de la federació han esmentat que ha sigut "un gran èxit arribar fins a aquest nivell de la competició", ja que per arribar-hi, els judokes han hagut de disputar i classificar-se en tres tornejos: Campionat Departamental, Campionat de la zona i Campionat d'Occitània. Així, es tanca la temporada del circuit francès.