Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador del Badalona Futur, Ferran Costa. (Foto: SPORT)
Per Elena Martins, 26/03/2024 A LES 19:03

Els possibles substituts d'Eder Sarabia

Andorra la Vella.- La destitució d'Eder Sarabia ha posat un mal de cap a la directiva de l'FC Andorra, que tot i pensar que podrien tenir al substitut abans del partit de dissabte contra el Mirandes, se'ls hi està complicant l'afer. La primera opció que s'ha posat sobre la taula ha sigut el jove català Ferran Costa, actual entrenador de l'equip de Segona RFEF, Badalona Futur. Ara bé, la idea era firmar 'ipso facto' i que pogués estar en l'entrenament de dimarts, però els processos burocràtics ho estan complicant tot.

De fet, des de l'entitat badalonina han assegurat que els temps que marquen els tricolors "no els hi encaixa", i si arriben a cedir els drets "no serà d'un dia per l'altre". En aquest sentit, el club pot fer-se amb una plaça fixa als 'Play-Off' si arriben a guanyar contra l'Andraxt, i encara que la fase regular de la competició acabaria d'hora, hi ha una clàusula al contracte de Costa que el continuaria vinculant al club a causa de la renovació automàtica per la promoció. Si bé els andorrans estan disposats a pagar la clàusula alliberadora que el mitjà Andorra Esportiu afirma que és inferior a 50.000 euros, l'entrecreuada arriba en què l'entrenador de 29 anys no vol arribar a aquest extrem i creu fermament que es pot arribar a un acord amistós entre els clubs. A més, és ell mateix que vol aterrar al Principat per fer el salt definitiu al futbol professional.

L'altre nom que ha estat a l'aire és el de l'exseleccionador espanyol Albert Celades, que posseeix una àmplia experiència en les lligues més grans del món. En efecte, ha estat entrenant durant set anys de forma ininterrompuda, tenint en el seu currículum a l'Espanya sub-17 (2013-2014), l'Espanya sub-21 (2014-2018) i el València CF (2019-2020). L'únic inconvenient que presenta és la manca d'activitat des que va deixar el conjunt 'ché'.

Així doncs, a l'espera d'un nou tècnic, els jugadors han tingut aquest dimarts la primera sessió d'entrenament a porta tancada que l'ha dirigit pel preparador físic Aitor Yeto.