Carregant...

Detall de notícia

  • La presidenta de l'AMMA, Mònica Lage; la secretaria d'AMMA, Meritxell Benito; i la responsable de RSC del club, Natalia de Felipe, amb els diversos patrocinadors col·laboradors de la iniciativa solidària. (Foto: MoraBanc Andorra)
Per Redacció, 25/03/2024 A LES 18:20

Els patrocinadors del MoraBanc Andorra recapten 830 euros per AMMA

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra anunciava fa unes setmanes que l'enfrontament davant el Lenovo Tenerife del passat 16 de març, era de caràcter solidari, on s'han pogut recaptar 830 euros per a l'associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA) que ha estat entregada aquest dilluns a la tarda. Diversos dels seus patrocinadors, no només han demostrat la seva implicació amb el projecte esportiu, sinó que a més, "no dubten a col·laborar quan se'ls necessita", segons esmenten en un comunicat emès pel club.

Així, les marques van poder fer el donatiu en funció de les estadístiques finals en cada una de les accions del joc proposades. La iniciativa va comptar amb la participació de Ford Autoselecció amb els tirs lliures; Total Energies amb els triples; Mapesa amb les assistències; Via Moda amb els rebots i Assegurances Cubillas amb els punts han col·laborat en una recaptació destinada a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA).