Carregant...

Detall de notícia

  • La rider Nerea Fernández al podi. (Foto: FAE)
Per Redacció, 25/03/2024 A LES 17:02

Èxit de l'Andorra Freestyle Club al Trofeu KSB Grau Roig

Andorra la Vella.- L'Andorra Freestyle Club (AFC) ha assolit diversos podis en la darrera competició de la temporada, el Trofeu KSB Grau Roig d'aquest cap de setmana. El club ha comptat amb 24 participants de diferents categories. L'snowpark ha rebut aquest campionat amb unes bones condicions i una neu que ha aguantat tot el transcurs de la cita esportiva. "Estem contents dels nostres riders" han manifestat des de l'AFC, que consideren que és en competicions com aquestes "on es veu la feina que han fet durant tota la temporada".

En snowboard, Nerea Fernández s'ha imposat en les categories absoluta i U17, obtenint el primer lloc en ambdós. En U13, Loui Lemarigner ha finalitzat en la tercera posició.

Pel que fa a l'esquí, Henry O'Meara i Alex Ackermans han tancat el podi de la categoria absoluta amb una segona i tercera posició, respectivament. En U15, la victòria ha estat per Martin Cantelli, seguit d'Àlex Rojas (2n) i Nil Richomme (3r). A més, l'AFC també va tenir podis en categories inferiors: en U11, Marc Lorente, mentre que en U9, Yaro Comte ha estat primer, i Leo Sierra, segon.