Carregant...

Detall de notícia

  • El davanter Jorge Pombo en un instant del matx FC Cartagena - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)
  • El migcampista Jandro Orellana durant el matx FC Cartagena - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 24/03/2024 A LES 13:14

L'1-0 a Cartagena sentència una mica més

Andorra la Vella.- L'FC Andorra ha pagat tots els mals en una nova derrota lluny de casa. Els tricolors han dominat i han tingut més ocasions que el Cartagena, però la manca d'encert i la pilota aturada han condemnat l'equip del Principat.

Els d'Eder Sarabia no han sortit bé i els primers minuts s'han vist superats pel conjunt local. Així, després de començar, Nico ha hagut de treure una gran mà en un córner que ha rematat Musto. El Cartagena feia mal amb el seu joc directe i en ràpides transicions, i als visitants els hi ha costat uns minuts assentar-se i aconseguir el domini del joc. Quan ho ha fet ha fregat el gol en una ocasió claríssima just abans de la mitja hora de joc: Pombo ha enviat una canonada directa al travesser i, en la segona jugada, Scheidler no ha aconseguit donar prou força a la rematada.

Però, quan tot semblava que al descans s'arribaria amb empat sense gols, en un nou córner, 'l'efesé' ha obert el marcador en un cop de cap inapel·lable de Fontán (41'). El gol, evidentment, ha estat un cop dur, però els tricolors han sortit forts a la represa i han merescut el gol al primer tram del segon temps.

Ocasions per empatar

Iker Benito ha tingut una ocasió claríssima (56') i uns minuts després, Scheidler ho ha provat dues vegades. El partit ja s'havia convertit en un atac-i-gol constant, tot i que després d'aquests tres ensurts, el Cartagena ha aconseguit apaivagar l'empenta visitant. Fins al final, només un xut de Pombo, que ha sortit fregant el pal (81'), mentre que els locals han tingut la sentència ja en els últims instants, amb una gran maniobra d'Ortuño que ha acabat amb la pilota al travesser.