Carregant...

Detall de notícia

  • El jugador Manu Nieto en la celebració d'un dels gols del partit d'anada contra el Cartagena. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 22/03/2024 A LES 20:20

Visita al Cartagonova amb confiança després del triplet

Andorra la Vella.- L'entrenador de l'FC Andorra, Eder Sarabia, no canvia la seva filosofia tot i la manca d'encert i gols en el 90 al marcador. "Hem de polir petits detalls, sobretot en les accions definitives en àrea contrària, però estem jugant bons partits" ha explicat. A més, ha incidit en la necessitat de no deixar de creure i d'efectuar un òptim plantejament de joc, que segons esmenta el basc, ho estan seguint al peu de la lletra. La prova de foc sobre la realitat de la situació arriba dissabte a les 18.30 al Cartagonova, on el Cartagena tindrà l'oportunitat de sentenciar als tricolors en l'última posició de la classificació. A banda, els andorrans hauran de demostrar que l'esforç del dia a dia també es reflecteix al camp.

El triplet de la Copa Catalunya no serveix de res si els cuers et marquen un gol en els últims instants del partit a casa. Tampoc serveix que es tingui un bon percentatge de possessió de baló i d'ocasions a porta si no es veu materialitzat al fons de la xarxa. Així doncs, Sarabia n'és conscient del poc temps del qual disposen per revertir la situació. El calendari tampoc ajuda. Tres viatges, una final i enfrontaments contra rivals directes que porten els jugadors a donar el màxim en cada cita, com és evident. La competició t'exigeix ser més resolutiu amb menys marge d'execució, però ha de sortir, si o sí. "Tenim poques hores per estar preparats. Esperem fer un bon partit que sabem que el Cartagena exigirà al màxim. Serà un partit dur" ha analitzat el tècnic.

En aquest sentit, el marge de millora de l'equip continua sent ampli tant individualment com en grup. En l'aspecte mental, el míster ha incidit un cop més en tenir l'ocasió per fer veure que el cop contra l'Amorebieta els ha reforçat. "És una prova meravellosa on esperem mostrar fortalesa per sobreposar-nos al context del partit i a tot el que ens pugui aportar el rival" ha analitzat, afegint que l'àmbit futbolístic i mental van en la mateixa bossa.

Qui ha anat de menys a més durant la temporada ha sigut el Cartagena. De fet, els de Julián Calero visitaven l'Estadi Nacional en la segona jornada de lliga i, en aquest partit de tornada, semblen un equip totalment divers. En el 3-2, donat per un Manu Nieto amb qui ja no compta Sarabia, també va fer efecte la manca de reforços dels cinc fitxatges tancats durant el mercat d'hivern. Així doncs, coneixedor del bon estat de forma dels 'albinegres' i la diferència de punts, el basc sap que serà "impossible imposar-nos durant l'hora i mitja de partit".

Encara que se'ls continua acusant de ser un club lineal, sense ganes d'arriscar al camp i amb poca variació, "sempre busquem la forma de reinventar-nos". Sarabia ha incidit en la millora del sistema de joc del seu vestuari, posant com a exemple que "al principi hi havia coses on no arribàvem i ara sí". Tot i no tenir al creador de l'hat-trick, "tenim a Karrikaburu, que no està donant el 100% i estem acabant d'entendre'ns amb ell. A Jorge (Pombo), que pot donar moltes coses i a Julen (Lobete), que està fent coses molt bones en aquesta temporada" ha finalitzat.