Carregant...

Detall de notícia

  • Jordina Caminal al descens de Chatel. (Foto: Nil Louna Agence Zoom)
Per Redacció, 20/03/2024 A LES 18:02

Jordina Caminal 39a al segon entrenament de descens a Kvitfjell

Andorra la Vella.- L'esquiadora Jordina Caminal ha competit aquest dimecres al segon entrenament oficial de descens de les finals de la Copa d'Europa de velocitat que es disputen a Kvitfjell (Noruega). L'andorrana ha quedat en 39a posició, amb un temps de 1.26.99, a 4.34 del millor registre, que ha estat per l'austríaca Magdalena Egger. Després de dos dies d'entrenament de descens, Caminal ha reconegut, malgrat els errors, "a trams he estat bé" i per la cursa de dijous, ha comentat que li caldrà "atacar bé" i espera fer "una bona cursa".

Pere Cornella 24è i 36è als supergegants CIT de Cortina d'Ampezzo

Per la seva banda, l'esquiador Pere Cornella es troba a Cortina d'Ampezzo (Itàlia) per competir als Campionats nacionals italians de categoria Citadine (CIT). Aquest dimecres ha disputat dos supergegants, adjudicant-se la 24a i la 36a posició. Al primer supergegant, ha obtingut un temps de 54.41, a 1.75 del guanyador, que ha estat l'austríac Christophe Neumayer. I al segon ha acabat amb un temps de 54.71, a 1.87 del vencedor, novament Neumayer.

Carla Mijares a Pozza di Fassa

A Pozza di Fassa, l'esquiadora Carla Mijares ha competit aquest dimecres a un primer eslàlom. L'andorrana no ha pogut completar la primera mànega del Nacional de Letònia. Dijous, nova oportunitat, amb el Nacional d'Estònia.