Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador Joan Verdú durant la presentació de 'l'Ski Camp U14 Joan Verdú'. (Foto: Creand Supporting)
  • L'esquiador Joan Verdú durant la presentació de 'l'Ski Camp U14 Joan Verdú'. (Foto: Creand Supporting)
Per Redacció, 20/03/2024 A LES 11:17

Verdú presenta la nova edició de l'Ski Camp U14

Andorra la Vella.- La nova edició de 'l'Ski Camp U14 Joan Verdú' ha estat presentada aquest dimarts 19 al Palau de Gel (Canillo), un campus adreçat a tots els tecnificats U14 del Principat i que neix de la iniciativa del mateix esquiador andorrà, qui vol aportar el seu coneixement i experiència actual als més joves. Enguany, un total de 34 esportistes, repartits en dues meitats, gaudiran d'aquestes jornades programades pel 6 i 7 d'abril. A més, es duu a terme de manera gratuïta.

Segons esmenten en un comunicat emès per la FAE, la idea és que serveixi per al futur dels joves esquiadors, els quals són els successius reals de l'esquí del país. El programa del campus tractarà diversos aspectes, com traslladar als tecnificats U14, fet que realitza el mateix Verdú, no només en el seu treball a pistes, sinó també fora. En addició, s'inclou un entrenament de gegant, dinar al centre de tecnificació d'Ordino, anàlisi de vídeo, preparació física, preparació de material d'esquí, i una xerrada-taller final conjunta de Verdú i tot el seu equip, on s'abordaran temes com la nutrició, la importància dels detalls en la vida d'un esportista i tot el que l'envolta per poder ser cada vegada millor.

"Per mi és un orgull immens poder aportar el meu granet de sorra per fer créixer l'esquí andorrà" ha al·legat Verdú. En aquest sentit, ha explicat que tots els participants poden endur-se una experiència molt positiva per al seu futur, el qual desitja que el visquin i sigui d'ajuda. L'objectiu principal és clar: "que ells aprofiten el que els podem explicar i el que poden viure durant els dos dies de campus". Tanmateix, ha volgut recalcar la manca de referències quan l'esquiador era més jove, i "per això realitzem aquesta cita gratuïta amb tots els tecnificats U14 de tots els clubs d'Andorra" ha conclòs.