• Els corredors de la FAC Nuno Gomes, Oriol Pí i Roger Turné. (Foto: FAC)
Per Redacció, 19/03/2024 A LES 13:57

Representació andorrana en la Copa de França de Mountain Bike

Andorra la Vella.- La Copa de França de Mountain Bike, disputada el passat cap de setmana a Marsella, va comptar amb representació andorrana. Els ciclistes Oriol Pí (categoria Elit), Nuno Gomes i Roger Turné (categoria sub-23) van desplaçar-se amb l'objectiu d'agafar experiència i "sumar quilòmetres a les cames" en proves de màxima qualitat i dificultat, segons esmenten en un comunicat emès per la federació.

Amb una graella de qualitat màxima, amb els millors corredors del món, dissabte es va portar a terme la cursa de la categoria sub-23. Gomes no va poder finalitzar-la a l'haver punxat i trencat la llanta, que va fer impossible que pogués fer tot el recorregut establert. Per la seva part, Turné va finalitzar en 82a posició. El darrer dia de competició, Pí va aconseguir una 117a posició en la categoria Elit, una cursa amb un circuit molt tècnic.