• La tenista Vicky Jiménez Kasintseva. (Foto: Arxiu ANA)
Per Elena Martins, 17/03/2024 A LES 23:01

Vicky Jiménez diu adeu al Màsters de Miami

Andorra la Vella.- L'any passat Vicky Jiménez va caure en primera ronda del quadre oficial del Màsters de Miami. Enguany, també cau en el partit inicial, però dels classificatoris contra la 99a al rànquing WTA, l'argentina Lourdes Carlé. Tot i el duel boig, on ha tingut ocasions per rematar la victòria, finalment no ha arribat a aguantar el partit de més de 2.45 hores a tres sets (6-2; 6-4 i 6-4).

La tricolor, que ha rebut una 'wild card' pel quadre previ, ha iniciat el partit de manera espectacular. Ambdues tenistes han pogut conservar els primers serveis fins al 2-1. Carlé ha empatat el 30-0 que havia aconseguit Jiménez Kasintseva al rest. Però, el marcador passaria ràpidament als 40 iguals i l'andorrana ha trencat el servei al segon 'deuce', amb només una doble falta i un potent 77% d'encert en els primers serveis. A partir d'aquest moment, li ha anat tot de cara fins al 5-1, al qual ha arribat després de remuntar un 0-40 en contra. Tan sols ha perdut un joc més per acabar-ho amb un 6-2.

El segon set, però, ha fet un gir inesperat. Carlé ha començat amb un 0-40 favorable, que Jiménez arribaria a posicionar al 30-40. Tanmateix, l'argentina ha tret totes les seves forces per guanyar el tercer joc en el partit i, a més, obtenir un 'break'. I la dinàmica de trencar serveis s'ha mantingut fins al 3-2, on la 319a al rànquing WTA ha remuntat un 0-30. Al 4-4, Carlé aconseguia el punt al primer quaranta iguals i ha tancat la mànega amb un joc en blanc (0-40) que feia el primer 4-6.

Les tenistes dotaven d'una darrera bala per colar-se en la segona ronda de classificatoris, la qual ha semblat un 'déjà-vu'. 1-1 al marcador amb dos trencaments de serveis. Jiménez ho tenia fet al 4-2, tan sols li quedava mantenir-se al matx, però un 15-40 l'ha doblegat els esquemes. A partir d'aquí, la jove de 24 anys ha finalitzat en un altre 4-6 un partit que pareixia perdut en el primer set.

Ara, Carlé s'enfrontarà a l'anglesa Harriet Dart (90a posició).