Carregant...

Detall de notícia

  • El fondista, Irineu Esteve, competint als 20km 'mass start' de la Copa del Món de Falun. (Foto: FAE)
Per Redacció, 17/03/2024 A LES 19:23

Irineu Esteve tanca 40è els 20km 'mass start' de la Copa del Món de Falun

Andorra la Vella.- El fondista, Irineu Esteve ha tancat aquest diumenge la Copa del món Falun (Suècia) amb els 20km 'mass start' en lliure, última cita de les finals que s'han disputat aquest cap de setmana. L'andorrà ha estat 40è amb un temps de 48.42,0, a 1.35,6 del guanyador, que ha tornat a ser el noruec Johannes Hoesflot Klaebo.

Malgrat els resultats, Esteve ha comentat que es veu en "molt bona forma", tot i que "el resultat no l'ha reflectit". Una mica decebut, ha afirmat que "pensava que podia estar al top30 i no ha sigut així".

Gina del Rio rep el títol de campiona d'Europa júnior

El lliurament de premis de final de temporada de la Copa d'Europa FESA Cup ha tingut lloc aquest dissabte, on la fondista femenina, Gina del Rio ha recollit el seu premi de la categoria júnior.

L'andorrana, que aquest diumenge no ha competit perquè era una jornada de relleus per equips, sí que ha estat present a la cerimònia de premis on ha estat acompanyada al podi per la italiana Iris de Martin Pinter en segona posició i l'alemanya Charlotte Boehme en tercera.