Carregant...

Detall de notícia

  • Quadre de la Copa Constitució Valira Seguretat. (Foto: FAF)
Per Elena Martins, 15/03/2024 A LES 18:38

Arriba la Copa Constitució amb més força que mai

Andorra la Vella.- Les aturades poden caure a favor o en contra dels equips, això sí, sempre són una alegria per l'espectador per poder veure d'altres competicions nacionals o continentals. Aquests quarts de final de la Copa Constitució Valira Seguretat prometen bon futbol i no deixaran indiferent a ningú.

Duel de vells coneguts

La jornada s'obre dissabte a les 20.30 hores amb l'Ordino - Pas de la Casa, dos rivals que ja es coneixen bastant bé i que un pas a semifinals pot suposar la salvació de la temporada.

Els ordinencs tenen quasi assegurada la seva plaça en la Lliga Multisegur Assegurances en obtenir un marge de 15 punts per sobre dels equips aspirants al descens, el qual casualment ho marca el Pas. Tot i haver perdut els darrers tres partits, els d'Antonio Rueda iniciaran el primer partit de la competició. Els encampadans, en canvi, busquen una glopada d'oxigen després de no veure la victòria des del 21 d'octubre del 2023 i estar a sis punts del descens directe.

No hi ha lloc per confiances

El primer duel de diumenge està programat per a les 11 hores i promet ser un festival de gols entre la UE Santa Coloma - Penya Encarnada.

Els colomencs arriben després de desfer-se del CE Carroi per 2 a 3 en la ronda anterior, a més de com a líders en la màxima divisió del futbol andorrà, que els consolida com als favorits per a guanyar-la. El Penya no destaca en regularitat de joc, però, la UE no es pot confiar... No després de saber que van acabar amb l'FC Santa Coloma en penals. I és que els vermellons solen centrar tots els seus esforços en la Copa nacional.

Una de freda i una de calenta

Potser el matx més interessant o el més predictible: segon contra penúltim. O més ben dit, l'Inter Escaldes, equip experimentat que debuta en aquesta temporada a Copa contra l'Atlètic Amèrica, equip que es va desfer de l'Esperança (diumenge 17, 15 hores). És ben sabut que la lliga es tracta de mantenir una regularitat durant quasi deu mesos. Ara, quan són competicions nacionals s'ha de sortir al camp a treure totes les armes disponibles, ja que tens 90 minuts per demostrar el que vals.

Últim i amb diversitat

A les 19 hores de diumenge començarà el darrer partit amb incògnita d'aquests quarts de final. De fet, és l'únic partit on els contrincants no són de la mateixa categoria i on pot haver-hi una volta dràstica en les semifinals.

El Ranger's s'enfronta a un Atlètic Escaldes que està en un dels millors moments de la temporada. Casualment, els de Luis Blanco no pateixen la mateixa sort, però, això es Copa. Cap dels dos equips ha disputat la ronda prèvia, el que significa que pot passar qualsevol cosa en aquest duel.