Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador Joan Verdú, a Reiteralm. (Foto: FAE)
Per Redacció, 15/03/2024 A LES 16:49

Verdú escalfa motors per a la cita de Saalbach

Andorra la Vella.- L'esquiador Joan Verdú disputarà aquest dissabte l'última cita de la Copa del Món de gegant a Saalbach (Àustria) amb la cursa corresponent a les finals. Verdú ha dut a terme aquest divendres una sessió d'entrenament suau en pista amb dues baixades i una última sessió d'activació física a la tarda.

Quant a la seva lesió a l'esquena, l'esquiador afirma que es troba "millor" malgrat el "mes difícil físicament i mentalment", per no haver pogut competir en les últimes proves del campionat i sumar punts. Tot i això, durant la darrera setmana ha pogut entrenar a Reiteralm "un bloc de preparació física i també d'entrenament a pista", ha explicat Verdú, que li han permès tornar a la normalitat.

La pista a la qual s'enfronta aquest dissabte no és cap novetat per a l'esquiador andorrà i sap que "és una pista no excessivament difícil, però és bastant llarga i físicament serà dura". Sumant-hi el factor de pluja per aquest cap de setmana, l'equip de Verdú ha estat treballant en unes situacions similars per acabar de "donar gas i intentar rematar", ha acabat comentat l'esquiador.