Carregant...

Detall de notícia

  • La fondista Gina del Rio al podi de l'Sprint de Dobbiacco (Itàlia). (Foto: FAE)
Per Redacció, 15/03/2024 A LES 14:02

Del Rio no té fre: Plata a l'sprint de Dobbiacco

Andorra la Vella.- El final de temporada de la fondista Gina del Rio no té fre. El seu últim assoliment ha estat aquest divendres al matí en la cita que tanca la Copa d'Europa júnior a Toblach/Dobbiacco (Itàlia), després de fer-se amb la medalla de plata de les finals de l'Sprint amb un crono de 4.45.45. S'ha quedat a tan sols +0.36 del primer lloc del podi, aconseguit per la italiana Iris de Martin (4.45.09). Completant el podi ha estat la francesa Leonie Perry amb 4.47.39.

Ja en les classificatòries ha marcat el segon lloc (3.28.99), però amb més distància (+8.02) del primer lloc assolit per De Martin (3.20.97). Això sí, Del Rio no ha abaixat el cap i ha acariciat el cel, en el que és el seu desè argent de la temporada. En els quarts de final, però, ha guanyat en el seu grup, imposant-se per davant de la francesa Margot Tirloy i la italiana Beatrice Laurent. Tot just abans de les finals, s'ha imposat a les semis mentre a la francesa Maya Desseux i la txeca Anna Mirleska.

La tricolor va assegurar-se la victòria a la classificació general en la darrera cursa d'EC. Tanmateix, Del Rio suma 1.100 punts amb un gran marge respecte a De Martin, segona amb 760. Tanca el top 3 la italiana Maria Gismondi (736 pts.).

La fondista tancarà la participació aquest dissabte amb la cursa dels 10km individuals en patinador, ja que diumenge se celebra els relleus i no participa.