Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora Carla Mijares a l'eslàlom de Pozza di Fassa (Itàlia). (Foto: Skilv)
Per Redacció, 13/03/2024 A LES 18:02

Mijares torna a la zona de punts de la Copa d'Europa

Andorra la Vella.- La primera cursa d'eslàlom de la Copa d'Europa s'ha disputat aquest dimecres a Norefjell (Noruega). L'esquiadora Carla Mijares ha assolit una 30a posició amb 1.57.90, a +5.69 de la guanyadora, la sueca Hanna Aronsson Elfman, que l'ha fet entrar de nou en zona de punts d'EC. Tot i que en la segona mànega ha realitzat un millor global que en la primera, aquesta ha estat marcada per una errada en la part final que l'ha deixat sense velocitat.

L'andorrana ha arribat a aquesta cita continental després de sumar punts a Malbun (Liechtenstein), el passat 21 de febrer, quan va ser 23a. Igualment, ara a principis del mes de març acabava 2a a l'eslàlom dels Nacionals a Kronplatz (Itàlia), confirmant el seu bon moment, segons esmenten en un comunicat emès per la FAE.

L'entrenador Josh Alayrach ha declarat que fa uns dies que fan molt bons entrenaments, on Mijares "està esquiant bé". "A la primera no ha esquiat amb la seva millor versió, i ha patit una mica, a remolc en la major part del traçat, en compte de dominar-lo, però, tot i això, agafa els 30" ha explicat. Tanmateix, en la segona ha destacat l'atac i les bones actituds que ha presentat on s'ha "tirat a mort i fins al parcial d'abans d'arribar a meta estava tercera". Segons Alayrach, sortia a guanyar la mànega. Ha sortit a guanyar la mànega, tot i l'errada a tres portes del final on s'ha "menjat una mica les línies" i no anava amb "franquesa a una part que girava una mica més i es queda quasi parada abans de meta". "Està bé, hem jugat al joc, ella està contenta i dijous intentarem més i millor" ha conclòs.