Carregant...

Detall de notícia

  • Els esquiadors Lea Ancion, Max Palmitjavila, Marc Casanovas i Miquel Naudi amb els seus entrenadors a Molde (Noruega). (Foto: FAM)
Per Redacció, 13/03/2024 A LES 17:46

Lea Ancion suma el primer top 5 en Vertical Race a Molde

Andorra la Vella.- L'esquiadora Lea Ancion assoleix el seu primer top 5 en Vertical Race (segon top 5 de la temporada) a Molde (Noruega), on s'estan disputant els U20 Youth World Cup d'esquí de muntanya. El crono l'ha aturat al 25.40, a +1.40 de la guanyadora, la noruega Ida Waldal. La tricolor ha esmentat que es troba molt feliç per aquest triomf personal en una vertical "molt dura on he estat lluitant amb una francesa" durant la major part del recorregut. Tanmateix, ha remuntat molt i ha assenyalat que tenen "una setmana de moltes curses. Hem de veure si aguantem fins diumenge".

Pel que fa a la categoria masculina, Marc Casanovas ha estat el millor andorrà amb una 12a posició (21.11), a poc menys de dos segons de diferència amb el guanyador, l'estatunidenc Griffin Briley (19.29). Max Palmitjavila li ha seguit de ben a prop, a només quatre posicions per sota amb 21.42. Finalment, Miquel Naudi ha travessat la línia de meta amb un temps de 23.52, en 17a posició. Casanovas ha volgut incidir en la pluja intermitent que ha empitjorat les condicions de la categoria, però s'ha "trobat molt bé" amb bones sensacions d'aquesta Vertical Race "curteta".

Aquest dijous els quatre muntanyistes correran l'Sprint i diumenge, acabaran la seva presència en aquesta cita de Copa del Món amb l'Individual Race.