Carregant...

Detall de notícia

  • Un instant del partit Atlètic Escaldes - CE Carroi. (Foto: FAF)
  • Un instant del partit FC Ordino - Inter Club Escaldes. (Foto: FAF)
Per Redacció, 13/03/2024 A LES 13:29

Cap a la Copa Constitució sense canvis

Andorra la Vella.- Toca aturada per la Copa Constitució Valira Seguretat i finestra internacional. Abans, però, en la darrera jornada els equips de la Lliga Multisegur Assegurances no han volgut crear grans canvis en la classificació general.

FC Santa Coloma 4 – Atlètic Amèrica 2

Triomf de l'FC Santa Coloma davant l'Atlètic Amèrica, en el primer partit de la jornada, amb dos gols de Jordi Aláez, un de Cristian Novoa i un altre de rival en pròpia porta. Un resultat que ha permès als de Fede Bessone continuar en la tercera posició, a quatre punts de la zona europea. En canvi, pel de Cristian Lara, gols de Marcel Oliva i Kabir Nath. L'equip va estar jugant tota la segona meitat amb un home més per expulsió del colomenc Sergio Rodríguez.

UE Santa Coloma 2 – CF Esperança 0

El líder continua intractable al capdavant de la classificació. La UE Santa Coloma s'ha desfet aquest cap de setmana de l'Esperança d'Andorra, per 2 gols a 0. Faysal al 18' i Palao al 87' van tancar el marcador pels grocs i negres, que mantenen els quatre punts de marge respecte al segon classificat. Els de Richard Imbernon, en canvi, van jugar des del 49' amb un home menys, per expulsió de Benet Ferrin. Un resultat que no permet a l'Esperança abandonar el fanalet vermell de la lliga.

FC Ordino 0 – Inter Club Escaldes 1

Victòria per la mínima de l'Inter Club Escaldes, no sense patir, davant l'Ordino. Els d'Otger Canals es van endur els tres punts gràcies a un gol de Chus Rubio sobre la mitja hora de joc. Un xut des de lluny que feia inútil l'estirada de Marinovich. El triomf permet als escaldencs mantenir-se segons amb el mateix marge respecte als equips que té tant per sobre, com per sota. Pel que fa a l'Ordino, pateix la seva tercera derrota consecutiva. Ara, tots dos se centren ja en el seu debut a la Copa: l'Inter davant l'Atlètic Amèrica i l'Ordino contra el Pas de la Casa.

Atlètic Escaldes 2 – CE Carroi 1

Qui també va fer els deures a la part de dalt va ser l'Atlètic Escaldes, que va imposar-se al Carroi per 2-1. Els dos davanters van veure porteria: Piloto (que va marcar per novena jornada consecutiva) i Guillaume López. Dues dianes que fan que els de Dani Luque continuïn quarts a cinc punts de la zona europea. Per la seva banda, el Carroi va veure porteria mitjançant Badjana que va transformar un penal que li havien fet a ell mateix. L'equip va tenir un travesser en l'última jugada del partit, que hagués suposat l'empat. Malgrat això, continua marcant la permanència, amb quatre punts de marge sobre la zona vermella.

FC Pas de la Casa 2 – Penya Encarnada d'Andorra 2

Empat entre Penya Encarnada i Pas de la Casa en un partit que s'hauria d'haver jugat dissabte el vespre, però que finalment la nevada va obligar a posposar fins diumenge a la nit. Pel Penya, doblet de Manu Calvo, que als minuts 15' i 71', amb un doblet, posava el 0-2 al marcador. Pel Pas de la Casa, la remuntada va anar a càrrec de Jordi Rubio i Alfaiate. El segon gol, jugant amb home menys per expulsió de Lluís Martins. El Pas s'allunya un punt més de la zona vermella. Ara, tots dos equips pensen ja en els seus respectius matxs de la Copa.