• Isona Cerro al podi de les finals del Campionat d'Occitània. (Foto: )
  • Participants les finals del Campionat d'Occitània. (Foto: )
Per Redacció, 10/03/2024 A LES 10:40

Isona Cerro de la Fandjudo guanya la medalla d'or a les finals del Campionat d'Occitània

Aquesta victòria la qualifica per competir a la final del Campionat de França

Occitània.- L'equip cadet de la Fandjudo va participar amb èxit a les finals del Campionat d'Occitània, que es van celebrar a Mèze aquest dissabte 9 de març. L'equip, format per Joan Gilabert (-55), Jan Ballesté (-73), Isona Cerro (+70) i Mihail Kraljevski (+90), va competir en les respectives categories de pes.

L'atleta Isona Cerro va aconseguir la medalla d'Or amb tres victòries consecutives per ippon. Una victòria que va qualificar Cerro per participar a la Final del Campionat de França, programada pel pròxim 30 de març a París. Malgrat els esforços, els altres membres de l'equip no van aconseguir avançar en les rondes de la competició.