Dimecres 17 de juliol de 2024
|
12:23 H
Rius, durant l'eslàlom FIS a l'Avet. (Foto: FAE)

Àlex Rius guanya l'eslàlom FIS de Soldeu

Pirmin Estruga ha acabat 14è a 2.32 de Rius

Soldeu.- La pista Avet de Soldeu ha acollit aquest diumenge una segona cursa FIS. Àlex Rius ha aconseguit la victòria després d'una segona mànega clau per la seva victòria.

Rius s'ha imposat amb un crono final de 1.34.52, mentre que el segon classificat, el francès Paul Silvestre, ha finalitzat amb +0.04, i el tercer, el també francès Jonas Skabar, ha acabat amb +0.12.

L'andorrà ha assolit el triomf gràcies a una segona mànega en què ha aconseguit el millor temps de mànega per consolidar la seva victòria final.

Així mateix, Pirmin Estruga ha acabat 14è a 2.32 de Rius, mentre que la resta de l'equip EEBE no ha pogut completar la primera mànega. No han finalitzat la primera mànega Àlvar Calvo, Eric Ebri, Pere Cornella, Marc Fernández, Salva Cornella, Maià Font, Martí Llort, Nico Daban, i els també andorrans Pol Robert, Antoni Bea, Jan Torres i Marc Delgado.

En dones, Emma Ledesma i Fiona Pou no han pogut completar la primera mànega.

Aquest diumenge es disputarà la prova de gegant FIS a la pista Avet de Soldeu. "Una cursa amb condicions difícils, per part de l'Àlex amb una primera mànega més tímida que la segona. És una cursa que es guanya i això significa molt perquè aporta molta motivació" ha apuntat el responsable tècnic, Fred Beauviel.