• Una jugada del partit entre l'FC Andorra i el Huesca. (Foto: )
Per Redacció, 09/03/2024 A LES 10:21

L'Andorra cau davant el Huesca en un partit condicionat per l'expulsió d'Alende

El Huesca aprofita per imposar-se 2-0 sobre un Andorra reduït

Osca.- L’Andorra va caure aquest divendres a El Alcoraz en un partit condicionat totalment per una jugada: al minut 27, Alende va veure la targeta vermella directa per fer una falta sent, segons el col·legiat, l’últim home i, a partir d’aquí, el duel va canviar totalment. Per fer-ho encara més cruel, el Huesca es va avançar en l’acció immediatament posterior i els tricolors es van quedar sense opcions.

L’inici del conjunt d’Eder Sarabia va ser prou bo controlant el partit i movent el rival d’una banda a l’altra. D’arribades a l’àrea, ben poques, si bé Jandro, després d’una bona acció individual i de combinar amb Rubén Bover, va tenir una opció força clara però un defensa local ha bloquejat el seu xut.

Una vermella que ho va canviar tot

Dels aragonesos, per la seva part, ben poca presència prop de l’àrea de Nico Ratti fins que tot va canviar en una acció aïllada. L’Andorra va perdre una pilota al mig del camp, Alende va tallar el perill fent falta a Obeng i l’àrbitre el va expulsar per tallar una acció manifesta de gol. José Marsà es trobava més a prop de la porteria que el davanter blaugrana, però l’àrbitre no ho va considerar així i, casualitats de la vida, el VAR no va entrat per corregir-lo.

Per empitjorar encara més la situació, en la mateixa falta, el Huesca va penjar la pilota a l’àrea i Obeng va obrir el marcador amb un gol que va deixar molt tocat l’Andorra. A partir d’aquí, els locals van jugaa a plaer, van arribar amb perill i haurien pogut doblar l’avantatge abans del descans. Nico va salvar molt bé una rematada a boca de canó d’Elady i, a les acaballes, el pal ha repel·lit el xut de Gerard Valentín.

A la represa, els tricolors van seguir incapaços d’apropar-se amb perill a la porteria d’Álvaro i tot s’ha acabat quan Elady, en una altra acció a pilota aturada, va sentenciar amb el definitiu 2-0.