Carregant...

Detall de notícia

  • El president del FC Andorra, Ferran Vilaseca, i el president de la UE Olot, Olot Joan Agustí, en la presentació de la final de la Copa Catalunya. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 04/03/2024 A LES 17:13

Presentada la final de la Copa Catalunya amb vessant solidari

Andorra la Vella.- La final de la Copa Catalunya, que enfrontarà a la UE Olot contra l'FC Andorra, està a punt de caramel després de ser presentada aquest dilluns al matí a la seu de la federació catalana de futbol (FCF). L'acte ha estat encapçalat pel president de la FCF, Joan Soteras; el president del FC Andorra, Ferran Vilaseca i el màxim mandatari del rival dels tricolors, Olot Joan Agustí.

La final es disputarà el pròxim 20 de març a l'Estadi Municipal d'Olot (19 hores). Serà l'oportunitat per als d'Eder Sarabia de revalidar el títol aconseguit l'any passat a Badalona. En cas de superar l'Olot, els tricolors s'alçarien amb el tercer trofeu després de l'obtingut també el 1994. Les entrades es posaran a la venda el dimecres 6 amb un preu de 2 euros.

A banda, també hi haurà un vessant solidari en aquesta cita. De l'import total de cada entrada, 0,75 cèntims es destinaran a la fundació Alfred Bosch, encarregada de promoure la investigació i la cerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils.