Carregant...

Detall de notícia

  • Els judokes de la categoria de promoció a la Supercopa d'Espanya a Alacant. (Foto: Fandjudo)
  • Els judokes de l'equip cadet a la Supercopa d'Espanya a Alacant. (Foto: Fandjudo)
Per Redacció, 04/03/2024 A LES 11:42

La Fandjudo obté dos top 5 a la Supercopa d'Espanya d'Alacant

Andorra la Vella.- Els judokes de l'equip cadet i la categoria promoció de la federació andorrana de judo (Fandjudo) s'han desplaçat aquest cap de setmana a Alacant per disputar la Supercopa d'Espanya. En total, al torneig han participat més de mig miller d'esportistes de 17 comunitats autònomes i cinc països diferents.

L'equip cadet han estat presents en la jornada de dissabte. Isona Cerro (+70 kg) i Mikhail Kraljevski (+90 kg) han assolit un 5è lloc amb dues i una victòria, respectivament. En la categoria -73 kg, Jan Ballesté ha guanyat dos combats. Joan Gilabert (-55 kg) només s'ha pogut imposar en un duel. Per finalitzar, Ian López, en categoria -50 kg, no ha pogut passar de ronda, tot i haver lluitat en totes les actuacions.

Pel que fa a la categoria promoció, que s'ha disputat aquest diumenge, Biel Rodríguez ha estat el participant nacional en aconseguir més victòries, tres. Li segueixen Lara Pérez, Roc Ballesté i Cristian Palacios amb dos combats guanyats. Els judokes Victor Pérez i Jana Besolí també han pogut posar el número dos a les victòries amb un duel perdut. En Tomas Nogueira, però, ha fet un 1-1 de combats guanyats/perduts.