Carregant...

Detall de notícia

  • El defensa Álex Pastor en la celebració del seu gol en el partit FC Andorra - Reial Valladolid. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 03/03/2024 A LES 18:33

Una victòria que dona vida

Andorra la Vella.- Victòria necessària després de patir contra un Reial Valladolid que ha pressionat fins al minut 90. L'FC Andorra ha trencat la mala ratxa de resultats en un partit vibrant on han estat molt superiors al rival, però han vist com un gol a pilota aturada els ha condemnat a anar-hi a remolc durant gairebé tot el partit.

L'inici dels d'Eder Sarabia ha estat molt positiu i en els primers deu minuts ja han gaudit de dues ocasions molt clares a càrrec de Karrikaburu. La primera després de començar en un servei de córner assajat que ha acabat amb el xut del '9' al travesser. I poc després, el navarrès ho ha tornat a tastar amb un cop de cap que ha salvat molt bé Masip. I encara abans de la mitja hora de joc, Iker Benito no ha connectat bé la rematada en una altra gran ocasió. Però, just a la primera que ha tingut, el Valladolid ha encertat després d'un córner servit en curt que ha acabat amb el gol de Boyomo (29'). El gol ha fet mal als andorrans, que a l'últim quart d'hora abans del descans ha perdut el control de la pilota i s'ha vist incapaç de tornar a acostar-se a la porteria rival.

A la represa, els tricolors han tornat a sortir animats i Pombo, després d'una gran maniobra, ha fet tornar a lluir Masip (48'). Uns minuts després, Iker Benito ha xutat desviat. Tanmateix, els locals han començat a trobar dificultat per arribar amb perill. I l'agonia duraria fins que al 80', una falta lateral penjada a l'àrea per Molina ho ha canviat tot. Álex Pastor ha entrat com una exhalació des del darrere i amb una rematada imparable ha fet l'empat per despertar definitivament al club.

En els darrers deu minuts, els tricolors han pressionat l'accelerador. Molina ha tingut la primera oportunitat per capgirar el marcador amb un xut amb l'esquerra que ha sortit massa creuat i, al 88', Pablo Moreno ha estavellat una pilota al pal. La sort semblava girar l'esquena a l'Andorra, fins que al 90', Jandro ha robat una pilota i, després de combinar amb Moreno, ha donat una magnífica assistència perquè Scheidler anotés un gol que dona molt d'aire a l'equip.