Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador Joan Verdú. (Foto: Arxiu ANA)
Per Redacció, 02/03/2024 A LES 10:32

Verdú es queda sense disputar els gegants d'Aspen

Andorra la Vella.- La situació de Joan Verdú en la gira nord-americana és cada vegada més inquietant i frustrant. Tot i estar en ple procés de recuperació dels dolors en l'esquena presentats a Palisades Tahoe (Califòrnia), les sensacions no eren bones i les molèsties encara feien acte de presència. Així, l'esquiador i el seu equip tècnic han valorat que la millor opció era no anar al portilló de sortida de la primera cursa del gegant de la Copa del Món d'Aspen (Colorado). Els andorrans han volgut esperar fins a l'últim moment d'aquest dissabte per anunciar el pitjor presagi possible: tampoc correrà el segon gegant. No obstant això, des de la federació al·leguen que hi ha una bona evolució de la lesió, però, no ha sigut suficient.

Ara, després de no poder finalitzar la segona mànega de Palisades Tahoe i no haver tingut oportunitat a Colorado, el tricolor té el focus a Kranjska Gora (Eslovènia), la pròxima cita de la Copa del Món programada pel 8 de març, i les finals de Saalbach (Àustria) de la setmana següent. 

La cursa estatunidenca donarà el tret de sortida a la primera mànega les 18 hores, hora andorrana. La segona, està prevista per a tres hores després, és a dir, a les 21 hores, hora andorrana.