Carregant...

Detall de notícia

• El karateka Silvio Moreira al podi de l'Open de Copenhaguen (Dinamarca). (Foto: Fandkarate)
  • El karateka Silvio Moreira amb el trofeu i la medalla de bronze. (Foto: Fandkarate)
Per Redacció, 29/02/2024 A LES 11:27

Silvio Moreira es penja el bronze a Copenhaguen

Andorra la Vella.- El karateka Silvio Moreira es va penjar el bronze a l'Open de Copenhaguen (Dinamarca) celebrat el passat cap de setmana. El torneig ha tingut fins a 667 inscripcions mundials. Només en la categoria de Kata individual masculí, on competia el tricolor, van trepitjar el tatami un total de 31 competidors provinents de 26 entitats i 12 països diferents.

En la primera ronda de divendres, Moreira va haver d'enfrontar-se i sobrepassar a un competidor local i en segona, li esperava un suec. No obstant això, en la tercera presència no va poder superar a un dels competidors d'Islàndia que va arribar a la final i així, l'andorrà va ser repescat. En el camí per la lluita pel podi, va obtenir dues victòries en superar a un altre karateka danès i finalment, a un lituà.

Segons han explicat en un comunicat emès per federació andorrana de karate (Fandkarate), Moreira ha tornat al país amb òptimes sensacions després del torneig, en haver guanyat quatre de les cinc rondes disputades i haver assolit una medalla de bronze.