Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la federació andorrana d'atletisme (FAA), Josep Maria Missé. (Foto: FAA)
Per Redacció, 28/02/2024 A LES 18:50

Josep Maria Missé esdevé nou membre del Comitè d'Avaluació del European Athletics

Andorra la Vella.- El president de la federació andorrana d'atletisme (FAA), Josep Maria Missé ha estat nomenat membre del Comitè d'Avaluació del European Athletics a proposta del comitè executiu. És el primer cop en la història de la federació que un membre participa en un dels comitès que formen part de la governança de l'atletisme continental. Missé ha valorat de forma positiva la seva entrada, ja que "per l'atletisme andorrà és molt important estar present en l'organigrama del European Athletics". Un factor que a més, els permetrà una difusió de la realitat d'aquest esport al país, sensibilitzar sobre les necessitats de les federacions petites i en definitiva, tenir veu en els centres de decisió.

Aquesta, és una comissió formada per sis persones relacionades amb l'esport, que s'encarregaran fins al 2027 del seguiment dels processos de licitació i adjudicació de les seus dels grans esdeveniments europeus. A Missé, l'acompanyen Sylvia Barlag (Països Baixos), John Cronin (Irlanda), José Luis de Carlos (Espanya), Toralf Nilsson (Suècia) i Jorge Salcedo (Portugal). Tots ells, hauran de vetllar perquè aquests dos àmbits compleixin amb les normes de conducta aplicables als membres i ciutats candidates segons el codi ètic del consell.

El president i la seva junta han posat molt èmfasi en la necessitat de fer visible en el màxim organisme europeu l'atletisme nacional i mostrar-se participatiu i implicat en les iniciatives que es promou el European Athletics.