Carregant...

Detall de notícia

  • Toni Cachafeiro amb els nous colors amb l'equip MDC Racing. (Foto: Cachafeiro Comunicación)
Per Redacció, 28/02/2024 A LES 10:41

Toni Cachafeiro estrena colors i xassís a la Iame Series Zaragoza

Durant la competició preparatòria va aconseguir acabar 19è malgrat diverses fallades tècniques

Saragossa.- El pilot andorrà Tony Cachafeiro estrena aquesta setmana colors amb l'equip MDC Racing i xassís a la primera cita de la prova internacional IAME Euro Series que es disputa des d'aquest dijous al circuit de Zuera (Saragossa) amb 47 inscrits a la categoria 'Mini'.

Als seus onze anys, Tony Cachafeiro es troba entre els primers llocs del karting, com va demostrar en la seva doble victòria, a la LeCont Trophy al desembre i a la Hivern Karting al gener, totes dues sobre l'asfalt del Kartòdrom Internacional Lucas Guerrero, en proves de post temporada i pretemporada competint contra pilots de tot el món.

Un bon rendiment que el fa afrontar amb il·lusió d'assolir grans fites aquesta IAME Euro Series que arrenca a Zuera i de la qual en la seva competició preparatòria va aconseguir acabar 19è malgrat diverses fallades tècniques al seu kart. Aquesta 19a posició va ser la millor del seu equip a la categoria.

Després d'això, MDC Racing va decidir canviar de xassís i optar per fer servir els de Kart Republic, que estrenen de forma oficial a la IAME Euro Series i que ja han provat durant els tests del cap de setmana passat.

A més, aquest canvi de xassís propicia nous colors a l'equip, que també estrenen a Saragossa, amb un predominant groc combinat amb negre i blanc. "Tinc moltes ganes de provar el nou xassís per veure fins on podem arribar. Durant els tests, juntament amb el meu mecànic Ángel Aviñó i tot el meu equip, hem pogut posar a punt el kart i esperem fer un bon resultat a Zuera per estrenar bé els nous colors de MDC Racing" apuntava, el pilot.